Tuinschermen

Creëer meer privacy met een tuinscherm

Ongestoord kunnen genieten van je tuin? Door middel van tuinschermen creëer je eenvoudig meer privacy, Zodat nieuwsgierige buren of voorbijgangers niet in je tuin kunnen kijken. Door het plaatsen van schuttingen verander je de tuin in een oase van rust dat is lekker  genieten van het gezellige buitenleven. Wil jij je tuin vandaag nog voorzien van een tuinscherm? Wij van handelsbedrijf postma bieden een veelzijdig assortiment aan diverse soorten tuinschermen.

Verschillende soorten tuinschermen

Je kunt tuinschermen kopen in verschillende maten, designs en materialen. Zo zijn er tuinschermen met een moderne rechte bovenkant, maar ook tuinschermen met een sierlijke boog ( toogschermen ). Je vindt dus altijd een tuinscherm dat past bij jouw tuin. Maar ook wat betreft de dichtheid van het tuinscherm heb je veel keuze. Ons assortiment biedt zowel volledig dichte tuinschermen maar ook de bijpassende tuindeuren. Tuinschermen geven een ruimtelijk effect.

Schuttingdelen monteren

Wij Handelsbedrijf postma hebben diverse houten tuinschermen te koop, gemaakt van duurzaam en milieuvriendelijk FCS hout. Door je houten tuinscherm om de 5 jaar van nieuwe beits te voorzien, verleng je de levensduur en beleef je nog langer plezier ervan. Liever een onderhoudsvrije tuinafscheiding? Kies dan voor een composiet tuinscherm. Deze zijn gemaakt van houtvezels en gerecycled kunststof en dus waterbestendig, duurzaam en licht van gewicht. Voor wat betreft de montage adviseren wij U graag info@handelsbedrijfpostma.nl  

 

© 2018 - 2024 Handelsbedrijf Postma.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel