Urban lifestyle

Woonstijl Urban Eclectisch 

De speelsheid en het nonchalante karakter kenmerken de woonstijl urban/ eclectisch. Deze woonstijl zit vol leven, exotische kenmerken en bijzondere ontdekkingen. 

Kleurgebruik

Neutrale basiskleuren in combinatie met groene accenten vind je terug in deze woonstijl. Deze groene accenten creëer je door gebruik te maken van tropische planten. Durf kleurrijke souvenirs toe te voegen aan het interieur. Hiermee maak je het speels en vooral persoonlijk. 

Materialen

Natuurlijke materialen zijn een vereiste binnen deze woonstijl. Je ziet veel rotan, riet en hout in meubels en accessoires. Bij deze woonstijl draait het vooral om de aankleding. Rieten manden, houten meubels, vloer-/ wanddecoraties en verschillende exotische souvenirs geven jouw interieur een persoonlijk tintje. 

Hoe creëer je de woonstijl urban/eclectisch? 

Wanneer je een urban/ eclectisch interieur wilt creëren, wees dan niet bang om verschillende stijlen en invloeden te combineren. In deze levensstijl hoeft niet alles “volgens de regels” te zijn! In deze lifestyle vind je veel vintage en botanische meubilair en accessoires. Combineer bijzondere ontwerpen, erfstukken, souvenirs en interessante ontdekkingen uit verre landen/ regio’s, elk met zijn eigen verhaal. Het interieur is zeer levendig en mag gezien worden! 

Doelgroep

De mensen die zich met name aangesproken voelen tot de woonstijl urban/ eclectisch zijn mensen die behoefte hebben aan het ontsnappen uit de dagelijkse sleur. Gemak, liefde voor de natuur en invloeden van verschillende culturen zijn de basisprincipes bij het toepassen van de woonstijl. De sfeer die gecreëerd wordt met deze woonstijl is speels en vrolijk, maar ook nonchalant. In dit interieur kan je ontspannen en tot rust komen. De woonstijl is het meest geschikt voor een knus appartement. 

© 2018 - 2024 Handelsbedrijf Postma.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel