Ecostyle Gazon-AZ 3.5 kg

Artikelnummer: Ecostyle Gazon-AZ 3.5 kg
Artikel 14 van 100
€ 16,95 (inclusief btw)
Voorraad 9 stuks

Ecostyle Gazon-AZ 3.5 kg

voor een diepgroen, mosvrij gazon. Ecostyle Gazon-AZ is een speciaal voor het gazon ontwikkelde meststof, verrijkt met de RhizaMax®-wortelactivator. RhizaMax® is een unieke, natuurlijke toevoeging die het worteloppervlak tot 9x vergroot.

Gazon-AZ is een 100% natuurlijke gazonmeststof. Het bevat alle voedingsstoffen voor het gazon in de juiste verhoudingen en geeft minimaal 4 maanden voeding.

Toegevoegd zijn micro-organismen, die het bodemleven direct na het uitstrooien activeren. Opmerkelijk zijn de resultaten van de cellulose-afbrekende micro-organismen. Deze blijven in de bovenlaag van de grond aanwezig en breken, bij optimale omstandigheden, in 2 dagen dood organisch materiaal - zoals mosresten en grasmaaisel - af. Dit betekent dat u het grasmaaisel kunt laten liggen. Dit geeft minder tuinafval en dient gelijk als extra bemesting. Dit grasafval dient na afbraak weer als voeding voor het bodemleven van het gazon. Hiermee wordt de organische kringloop weer gesloten. Maai hiervoor bij voorkeur met een mulchmaaier.

Ecostyle Gazon-AZ 3.5 kg is voldoende voor ca 35m2

© 2018 - 2024 Handelsbedrijf Postma.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel