Ruilen en Retourneren

Ruilen en retourneren

Ruilen & Retourneren
We zouden heel graag willen dat al onze producten voldoen aan de verwachtingen, maar dat is helaas niet altijd mogelijk. Indien het aangeschafte product teruggestuurd wordt zullen wij het pakket en product controleren op eventuele ontstane beschadigingen. Als er geen beschadigingen worden geconstateerd betalen wij het aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug. Wel verzoeken wij eerst contact met ons op te nemen via de E.mail of telefonisch. ( De ruilplicht is binnen de veertien dagen )

Beschadigd of verkeerd geleverd product
We vinden het erg vervelend als u een beschadigd of verkeerd geleverd product van ons hebt ontvangen. Om je klacht snel te kunnen afhandelen, verzoeken we eerst contact met ons op te nemen via de E.mail of telefonisch, waarna u het artikel naar ons terug kan sturen. De verzend- en eventuele verpakkingskosten in overleg met ons. Is de klacht gegrond, dan betalen wij het aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug.

Wettelijke garantie
Bij aankoop van artikelen van Handelsbedrijf postma is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie houdt in dat het artikel datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Er is een wettelijke termijn aan deze garantie verbonden omdat het per artikel verschillend is wat de consument mag verwachten. Er is een omruil garantie van twee weken . mocht het product niet naar wensen voldoen dan wordt het geretourneerd .

Nog vragen? 
Neem gerust contact op met onze klantenservice via de E.mail  info@buiten-festijn.nl of telefonisch:
06-48800168 (ma - vr 08.30 - 21.00 uur en za 09.30 - 18.00 uur).

© 2018 - 2024 Handelsbedrijf Postma.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel